content: Workshops om Voice Dialogue te kennen

Wilt u meer weten over Voice Dialogue? Dan bent u hier aan het juiste adres! U vindt hier een lijst met Inleidingen hier

Opleidingen tot Voice Dialogue begeleider

Voor Hal en Sidra Stone, de oprichters van Voice Dialogue, is het Bewust Ego Proces nooit af.

Een aantal sessies volgen, een weekendworkshop volgen en/of een boek lezen zijn bovendien niet genoeg om te faciliteren.

Een van de belangrijkste voorwaarden om Voice Dialogue-begeleider te zijn en te blijven, is een doorlopend persoonlijk Bewust Ego Proces (zie de ) Internationale Voice Dialogue Agreement)

Enkele stappen op weg om een Voice Dialogue begeleider te woorden:

  • Stap in je eigen Bewust Ego Proces door privé Voice Dialogue sessies, deel te nemen aan Voice Dialogue groepen, en/of naar workshops te gaan die je eigen individuele sessies omvatten. (Zie Vind een Begeleider)
  • Start uw training door het volgen van een Voice Dialogue Inleiding Inleidingen gevolgd door verschillende Voice Dialogue Opleidingen en Verdere Opleidingenom uw leerproces te verdiepen.
  • Lees boeken en artikelen over Voice Dialogue. (Zie onze lijst met Ressourcen)
  • Als je niet al een professionele begeleider bent, afkomstig uit een heel ander veld, neem dan de tijd om meer te leren over begeleider-cliënt relaties.
  • Vraag je Voice Dialogue opleider(s) om aanbevelingen over wanneer je Bewust Ego proces voldoende ontwikkeld is om een professioneel Voice Dialogue sessies te bieden.
  • Lees de Internationale Voice Dialogue Agreement (IVDA)om de ethische code van Voice Dialogue te begrijpen en onderteken deze als je je klaar voelt om je eraan te committeren.
  • Zoek een ervaren Voice Dialogue-begeleider of -opleider om je mentor en supervisor te worden tijdens je eerste periode van professioneel begeleiding.