content: Welkom op Voice Dialogue Europe

De Europese Voice Dialogue Website staat open voor iedereen - facilitators, trainers, cliënten - die in Voice Dialogue geïnteresseerd zijn

Voice Dialogue is een methode die op de psychologie van de ikken is gebaseerd. Het werd ontwikkeld door Hal en Sidra Stone in het begin van de jaren 70 en is nog steeds in ontwikkeling. Voice Dialogue stelt voor om de wereld van energie te verkennen die verder gaat dan woorden en die aanwezig is in elke relatie.
Het beoefenen van Voice Dialogue betekent dat we ons zelf omarmen en een Bewust Ego Proces ontwikkelen dat ons kracht geeft in het leven, in ons beroep en in onze relaties.
Het wordt gebruikt door mensen voor hun eigen persoonlijke groei en door professionals op het gebied van psychotherapie, coaching en organisatieadvies.

Meer over Voice Dialogue        Meer over ethische richtlijnen voor Voice Dialogue       Meer over Hal en Sidra StoneWij bieden

Een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot een lijst van begeleiders en opleiders in elk Europees land.
De Voice Dialogue begeleiders en opleiders die op dit platform staan vermeld, wonen, faciliteren, en/of geven training in Europa.

Wij bedoelen

Voice Dialogue bekendheid geven en verspreiden in heel Europa door de zichtbaarheid van de workshops en opleidingen te bevorderen
Vind de opleiding die overeenkomt met uw doel:

Wij verbindenKomt binnenkort

Vind een evenementVoice Dialogue Europe is een internationale vereniging zonder winstoogmerk met duidelijke doelstellingen het vergroten van de zichtbaarheid van Voice Dialogue in Europa en verder.

VDE

Voice Dialogue Europe was eerst ontwikkeld als een platform waar de Europese begeleiders en opleiders in Voice Dialogue hun profiel en opleidingen konden publiceren en waar iedereen die geïnteresseerd was in Voice Dialogue interessante informatie en referenties kon vinden. Wij danken Teres Grau hartelijk voor het idee en de realisatie van de eerste versie van de website.
Wij zijn dank verschuldigd aan Robert Stamboliev, de Europese pionier van Voice Dialogue.

Vandaag is Voice Dialogue Europe ook een Internationale Vereniging zonder winstoogmerk (iVZW) gevestigd in België met duidelijke doelstellingen om de zichtbaarheid van Voice Dialogue en de voordelen ervan in heel Europa en daarbuiten te vergroten.

Meer over Voice Dialogue Europe